Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Tom van Eijk over fondsenwerving: ‘Zorg bij aanvragen dat je alle hokjes afvinkt’

Interview

11 januari 2024

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal: met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, hun visie op de sector en de passie voor het vak. Deze keer: Tom van Eijk, oprichter van de welzijnsorganisatie Stichting JOW – die jongeren en senioren aan elkaar koppelt – en eigenaar van gastlesconcept Technics4U en leesplatform Mooky. Met deze organisaties werft hij fondsen met als einddoel het blikveld van kinderen en jongeren te vergroten.

Tom van Eijk, oprichter van Stichting JOW
Tom van Eijk, oprichter van Stichting JOW

door Marijn Thijs

Je houdt je met veel onderwerpen bezig. Ben je zo’n ondernemend persoon?

‘Ik heb een heel brede interesse en vind het ook leuk om afwisseling te hebben in mijn werk. Het zit een beetje in de aard van het beestje, denk ik. Ik heb al heel gauw gemerkt dat ik niet goed in het vaste stramien van een werkweek pas: ik heb behoefte om aan werk mijn eigen invulling te geven en als ik linksaf wil slaan, sla ik ook linksaf.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Innovatie Over fondsenwerving Projecten Welzijn VF 25-6 Jo Visser Award Mooky Stichting JOW Technics4U Tom van Eijk

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close